Construction Media heeft het ISO 27001 certificaat behaald! Sinds maart 2021 zijn wij officieel ISO27001 gecertificeerd, wij zijn enorm trots op deze mijlpaal! Hiermee kunnen wij als bedrijf aantonen dat wij voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging en dat we de gegevens van onze klanten met zorg behandelen. Dit biedt zekerheid en vertrouwen. Tegenwoordig is het verkrijgen van online informatie steeds gewilder, je wilt er dan ook zeker van zijn dat deze informatie veilig is én blijft!

Vernieuwd! Toolbox Lassen en solderen

11 december 2020 13:59

Lassen en solderen komt regelmatig voor. In deze vernieuwde film krijg je te zien hoe je jezelf en je collega’s beschermt tegen schadelijke stoffen, straling, verbranding, elektrocutie en brandgevaar.
Toolboxfilm

Nieuw! Toolbox Binnenklimaat

24 november 2020 14:17

Voor de Industriebox hebben we een nieuw onderwerp over binnenklimaat ontwikkeld. In deze film wordt de kijker er zich van bewust dat een gezonde werkomgeving niet alleen afhankelijk is van een goed ingerichte werkplek, maar dat ook de luchtkwaliteit, temperatuur en tocht het veilig werkgedrag negatief kunnen beïnvloeden. In deze film wordt verteld hoe je (samen met collega’s) voor een goed binnenklimaat kunt zorgen zodat veilig werkgedrag ook hierdoor bevorderd wordt.
Toolboxfilm
De beelden van deze film zijn vernieuwd. Als je in de bouw werkt heb je vooral in de winterperiode te maken met de weersomstandigheden. Vorst, sneeuw, regen, wind of een combinatie daarvan. Je krijgt in deze film te zien welke voorzorgsmaatregelen je moeten nemen zodat je ook in de winterperiode je werkzaamheden goed kan uitvoeren. Ook als de gevoelstemperatuur buiten min 6 graden is zijn er mogelijkheden zoals binnenwerkzaamheden.
Toolboxfilm
In deze film waarvan de beelden vernieuwd zijn, krijgt de bouwplaatsmedewerker te zien welke veiligheidsmaatregelen er genomen moeten worden bij het werken met een hoogwerker en op welke punten je de hoogwerker moet controleren.
Toolboxfilm


Archief berichten: