Wat is Poortbox?

Poortbox biedt bedrijven een overzichtelijke en duidelijke online poortinstructie voor contractors, chauffeurs, inleners, bezoekers en anderen. Poortbox is maatwerk. Dit betekent dat de poortinstructie volledig in de huisstijl van jouw organisatie wordt aangeboden en dat vooral de bedrijfsspecifieke risico's aan bod komen.


poortinstructie

Voor wie is Poortbox?

Poortbox is voor bedrijven waarbij bezoekers en werknemers te maken hebben met risicovolle situaties op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Poortbox is voor hen die op de hoogte moeten zijn van de bedrijfsspecifieke risico's en hoe ze moeten handelen om de risico's te beperken. Poortbox wordt in diverse sectoren ingezet zoals de industrie, de logistiek, de petrochemie en de gezondheidszorg.

Neem contact met ons op!

Waarom kiezen voor Poortbox?


Poortbox bestaat uit een uitgebreide poortsoftware met een op maat gemaakte instructiefilm en is de oplossing om het veiligheidsgedrag op jouw locatie te verbeteren.

  • Bespaart tijd en geld
  • Klantspecifiek
  • Complete persoonsregistratie
  • Elke gewenste taal
  • Uitgebreide beheertools
Bekijk meer functionaliteiten

Poortinstructie

Voordelen

  • De poortinstructie kan thuis gevolgd worden waardoor je geen wachttijden aan de poort hebt.
  • Daarnaast heb je ook geen aparte ruimte en apparatuur nodig binnen je organisatie omdat de poortinstructie overal online gevolgd kan worden.
  • Poortbox bespaart je tijd en geld.
  • De poortinstructie kan op de tablet, pc, laptop en mobiele telefoon gevolgd worden.
  • Uitgebreide beheertools

Werking Poortbox

Poortbox is zeer gebruiksvriendelijk. Door de prettige navigatie wijst de werking voor zich. De persoon die de poortinstructie volgt, wordt stapsgewijs door de poortinstructie geleid. Duidelijk, efficiënt en motiverend. Als beheerder van de Poortbox kan je aan je medewerkers, contractors, chauffeurs etc. de opdracht geven om vooraf aan de werkzaamheden de poortinstructie te volgen. De betreffende persoon ontvangt een e-mail met daarin de gegevens om de poortinstructie te volgen.

Zodra de poortinstructie is gevolgd, volgt er een toets. Indien de toets met een goed resultaat wordt afgesloten ontvangt men een certificaat als bewijs dat de poortinstructie is begrepen. Dankzij een uitgebreide rollen en rechtenstructuur heeft de beheerder direct inzicht in de resultaten en de persoonsgegevens. Verder kan de beheerder andere personen zoals bijvoorbeeld de portier of receptionist (inzage)rechten geven om de resultaten te raadplegen. Mocht het certificaat van bijvoorbeeld de contractor binnenkort gaan verlopen, dan ontvang je als beheerder bericht zodat er actie ondernomen kan worden.

Oplevering Poortbox

Het opleveren van de poortinstructie is maatwerk. Je bepaalt in welke taal of talen de poortinstructie geleverd wordt. Je geeft aan of je de poortinstructie met filmbeelden wenst in de vorm van een presentatie of een combinatie van beiden. De inhoud van de poortinstructie zoals te behandelen specifieke veiligheid- en gezondheidsrisico's, worden samen met jou bepaald. Voordat de poortinstructie gevolgd wordt moet men zich registreren. Samen met jou bepalen we de registratievelden zoals VCA of heftruckcertificaat.

Poortbox wordt volledig in de huisstijl van jouw organisatie ingericht. Duidelijk en herkenbaar. Voor de ontwikkeling van de poortinstructie beschikt Construction Media over een eigen productie afdeling, filmteam en ontwerpafdeling. Zo zijn de communicatielijnen kort en verloopt het proces snel. Als jouw Poortbox is ingericht volgt er een kick-off meeting waarin je door de Poortbox begeleid wordt. Je kunt daarna eenvoudig direct zelf aan de slag. Heb je andere systemen waarmee je gegevens wilt uitwisselen? Dan kan de Poortbox middels een koppeling hiermee communiceren. Construction Media heeft een servicedesk waarbij je met jouw vragen over de Poortbox terecht kan.

poortinstructie
Audiovisueel

Het leerrendement is veel groter met de Poortbox, in tegenstelling tot het aanbieden van een poortinstructie op papier. De poortinstructie wordt helder overgebracht door middel van filmbeelden. De filmbeelden voor de poortinstructie worden bij jou opgenomen zodat het voor de doelgroep direct herkenbaar is.

De poortinstructie is 100% audiovisueel waarbij het taalniveau volledig is afgestemd op de betreffende doelgroep. Er kan ook voor een combinatie gekozen worden van filmbeelden en een presentatie. Een poortinstructie in de vorm van een presentatie al dan niet ondersteund met een voice-over. Wens je ook nog een motiverend voorwoord van bijv. de directie, voorafgaand aan de poortinstructie? Dan is dat mogelijk. Niet alleen voor de cursist is het voordeel groot, maar ook voor de organisatie zelf. Als beheerder heb je altijd en overal inzicht in de resultaten. Je kunt aantoonbaar maken dat jouw medewerkers veilig en gezond kunnen werken.

poortinstructie